RSS

2024 Április 19. Péntek

Munkamódszerünk

  1. Célkitűzés: Egy személyes beszélgetés keretében megismerjük vágyaid, céljaid.
  1. Információgyűjtés: Megnézzük, hogy céljaid, vágyaid elérésére, megvalósítására milyen lehetőségeid vannak azaz, „Mennyi az annyi”.
  1. Tervezés: Szakértőink elkészítik a személyreszabott megoldást, úgy hogy megnézik milyen átcsoportosításokkal lehet úgy elérni a céljaidat, hogy jelenlegi terheid csökkenjenek vagy egyáltalán ne nőjjenek.
  1. Döntés: Az elkészített tervet eléd tesszük és átbeszéljük közösen, elmagyarázzuk, hogy mit miért célszerű tenni, hogyan lehet költséghatékonyabban eljárni, de a döntés a Te kezedben van, hogy mindezt megvalósítsuk.
  1. Végrahajtás: Terv megfelelő ütemben történő végrehajtása.
  1. Ellenőrzés: A terv azon részeit, amelyek folyamatosan változhatnak nyomon követjük és szükség esetén módosítjuk, úgy hogy a kitűzött célhoz nem nyúlunk.

Tevékenységünk, munkánk jelentőségét az alábbi történeten keresztül szemléltetni:

Mindannyian voltunk gyerekek, és nagy valószínűséggel sokan eljátszottunk azzal, hogy fújtuk a kádban a szappanbuborékot, amelynek az volt a célja, hogy képezzünk legalább egyetlen igazán nagy buborékot. Mit csináltunk? Csak fújtuk és fújtuk a buborékokat, de mi történt ha csak egy kicsi is bekerült a légtérbe, elkezdte elvenni a levegőt a nagy elől és az nem nőtt akkorára amekkorára szerettük volna.

A pénzügyeid is ilyenek. Van egy célod amit el akarsz érni, eldöntöd hogy gyűjtesz rá, és csak arra fókuszálsz, de a járulékos dolgokkal nem foglakozol, azonban azok rengeteg pénzt emésztenek fel évről-évre és egyszer csak azt veszed észre, hogy megfojtják a célod, az álmaid. Ilyen lehet például a feleslegesen fenntartott több folyószámla, a lakásod, vagyontárgyaid nem megfelelő módon való biztosítása, a túl drágán felvett hitel – többek között ezek alkotják mind a kis buborékokat.

De ne feledd, hogy a célod a fő buborék, amit te növeszteni akarsz!

Mi vállaljuk, hogy a kis bubérokokat mind kipukkasztjuk, akkor, amikor az elkezdené elvenni a levegőt a nagy bubid elől, és akkor jöhet a végső nagy durranás :ELÉRTÜK A CÉLOD!