RSS

2024 Május 26. Vasárnap

Generáció

Befektetés és Gondoskodás

A program kiváló befektetési lehetőséget kínál akár saját céljai eléréséhez, akár ahhoz, hogy támogathassa gyermeke gondtalan életkezdését.

Miközben családja jövőjéről gondoskodik, széles körű biztosítási védelmet is teremthet, így anyagi biztonságban tudhatja szeretteit.

Eszközalapok széles palettája

Ön hisz a magyar gazdaság nagyobb arányú növekedésében, vagy inkább a nyugati részvényeket részesítené előnyben? Netán az ingatlanokat tartja hosszabb távon a legjobb befektetésnek, vagy még biztosabb megoldás érdekelné? Az igazság az, hogy “az optimális” befektetési megoldás nem létezik – csak az adott célnak és időszaknak leginkább megfelelő. Jó hír viszont az, hogy a generáció palettájában mindenkor megtalálhatja a legmegfelelőbbet.

Tőkevédelmi és biztosítási szolgáltatások lehetősége

Következetes tőkefelépítési stratégiával több év alatt olyan jelentős tőkére tehet szert, amit rövid távon csak nagyon nehezen, és csak jelentős tőkebefektetés és kockázat árán érhet el.

De mi történik akkor, ha a befektetést finanszírozó személy egészsége szenved kárt? Ki fogja helyette előteremteni a kitűzött célhoz szükséges éves összegeket? Ebben a programban lehetőség van arra, hogy munkaképtelenség esetén a Biztosító vállalja át e terhet. Ezen felül megfelelő biztosítási összeggel védhető a befektetési terv, de igény esetén jelentős életbiztosítási védelem is beépíthető a programba.

Rugalmasan kezelt eseti díjfizetések

Rendkívüli befizetések esetén egyes portfóliók választásakor bónuszt adunk ügyfeleink részére, melynek mértéke az egyszeri befizetésnek akár 5,2%-t is elérheti, amely a továbbiakban a befizetéssel együtt kamatozik a számlán.

Egyedülálló hitelopció

Bizonyos módozat választása esetén nemcsak egyedi igényei szerint alakíthatja ki életbiztosítási védelmét, hanem a hitel törlesztéséhez kapcsolódó havi kiadásai (az életbiztosítás díját is beleértve) akár alacsonyabbak is lehetnek a futamidő elején vagy végén (a futamidő másik szakaszában pedig magasabbak), mint egy hagyományos hitel törlesztőrészlete. Folyamatos megtakarítási díja kizárólag tőkevédett, biztonságos eszközalapokba fektethető be, ezért Ön romló gazdasági és befektetői környezetben sem veszítheti el a megtakarítását.

Adómentesség és állami támogatás

Legalább 10 éves díjfizetési tartam esetén Ön az évente befizetett éves díjainak 20%-ával, valamint az előző évhez képest megfizetett biztosítási díjnövekmény 30%-ával, de legfeljebb 100.000 Ft-tal csökkentheti személyi jövedelemadóját a személyi jövedelemadóról szóló törvényben meghatározott feltételek együttes teljesülése esetén.