RSS

2024 Április 19. Péntek

Titán

Sokoldalú és Egyedi

Befektetési eszközalapokhoz kötött életbiztosítással különböző befektetési céljait valósíthatja meg. A kötvény- és részvénypiacok széles kínálatát biztosítják a választható eszközalapok.

Az alap befektetési politikája

Biztosítja hozam elérésének lehetőségét emelkedő és csökkenő részvényárfolyamok mellett is! A befektetési eszközalapok sokszínű palettája lehetővé teszi, hogy Ön megtakarításait egyszerű, biztonságos módon, a kockázatok megosztásával fektethesse be az értékpapírpiacon.

Az eszközalapokkal euróban fizethető és eurós alapú befektetési lehetőségeket kínál.

Biztosítási opciók és tőkevédelem

Személyre szabott, egyösszegű befektetési forma, mely igény szerint életbiztosítási védelmet is nyújt. A biztosítási védelemnek egy család életében az a szerepe, hogy ellensúlyozza a jövedelmi viszonyokban hirtelen bekövetkező változásokat. Ilyen lehet egy váratlanul bekövetkező esemény, például a szerződést anyagilag finanszírozó személy esetleges balesetből eredő elhalálozása. A termék ilyen esetben egy úgynevezett többletszolgáltatást nyújt.

Adóelőnyök

Legalább 10 éves díjfizetési tartam esetén Ön az évente befizetett éves díjainak 20%-ával, valamint az előző évhez képest megfizetett biztosítási díjnövekmény 30%ával, de legfeljebb 100.000 Ft-tal csökkentheti személyi jövedelemadóját a személyi jövedelemadóról szóló törvényben meghatározott feltételek együttes teljesülése esetén.