RSS

2024 Június 17. Hétfő

Lánchíd folyószámlahitel vállalkozásoknak

Széchenyi kártya másképp, egyszerűbb, gyorsabb!

A Lánchíd folyószámlahitel könnyen hozzáférhető forrást biztosít, vállalkozása számára, a váratlanul felmerülő eseti kiadások fedezéséhez és a likviditási nehézségek áthidalásához.

A Lánchíd folyószámlahitelhez kapcsolódó 80%-os Garantiqa Hitelgarancia kezességvállalás nagyban csökkentheti a fedezetigényt, a cég minősítésétől függően akár szükségtelenné is teheti a tárgyi fedezetet.

Kiknek?

A Lánchíd folyószámlahitelt elsősorban olyan belföldi jogi személyek, jogi személyiség nélküli gazdasági társaságok, egyéni vállalkozók vehetik igénybe, akik nem állnak csőd-, felszámolási, végelszámolási vagy végrehajtási eljárás alatt, illetve nincs lejárt köztartozásuk.

A Lánchíd folyószámlahitel előnyei:

  • rugalmas, kedvező kondíciójú hitelkeret, akár a nettó árbevétel 25%-ig terjedő keretösszeggel
  • a vállalkozói bankszámla egyenlege negatív lehet a keret összegéig
  • lehívása és visszafizetése automatikus, bármikor, szabadon igénybe vehető
  • a keretszerződés megkötése után, a felhasználáshoz nem szükséges külön dokumentáció
  • tranzakcióit és hitelkerete pillanatnyi kihasználtságát a vállalkozói mobilinfo szolgáltatással, illetve a vállalkozói e-bankkal folyamatosan nyomon követheti
  • a keretösszeg nem csupán 1 millió forintonként emelkedhet, hanem tetszőlegesen
  • a keretösszeg végső határa 25 millió forint

Tárgyi fedezet nélkül is!

A hitelhez alapesetben a Garantiqa Hitelgarancia Zrt. készfizető kezességvállalása kapcsolódik. A Garantiqa Hitelgarancia Zrt. éves díj ellenében helytáll a hitelkeretből eredő tőke- és kamattartozások 80%-áért. Magasabb keretösszeg esetén sem kötelező az ingatlanfedezet. A Garantiqa kezességvállalásának további feltételei vannak.

Rugalmasan!

Amennyiben vállalkozása pénzügyi helyzete alapján inkább a kamatfizetést preferálja a megterhelő egyszeri díjak helyett, lehetőség van minimális egyszeri díj ellenében igényelni a keretet, akár magasabb keretösszeg esetén is. Kamatot Ön csak a ténylegesen felhasznált hitelösszeg után fizet.

A folyószámlahitel HIBIZ-en keresztül történő igénylésekor ön pénzt és időt takarít meg, igényelje most.

Írj hozzászólást