RSS

2024 Május 25. Szombat

Európai életút

Gyarapodás és Biztonság

A befektetési alapprogram mellé számos biztosítási elem is választható, amelyek segítségével az Ügyfelek szeretteikről vagy akár saját jövőjükről, nyugdíjas éveikről is gondoskodhatnak.

A hosszú távú életcél program lehetővé teszi, hogy felkészüljön gyermekei taníttatására, életkezdésükhöz szükséges anyagi támogatására, vagy akár egy nagy értékű vagyontárgy megvásárlására, illetve a nyugdíjas éveire a megszokott életszínvonal biztosítására.„akkor is rendelkezésre álljon, ha – egy nem várt esemény (a Biztosított halála vagy megrokkanása) miatt – a megtakarítási folyamat veszélybe kerülne.

Eszközalapok széles palettája

A befektetési eszközalapok sokszínű palettája lehetővé teszi, hogy Ön megtakarításait egyszerű, biztonságos módon, a kockázatok megosztásával fektesse be az értékpapaírpiacon.

Garantált befektetési portfóliók

Nagyfokú likviditás mellett a lekötött bankbetétekével versenyképes garantált hozam lehetőségének biztosítása. A likviditás a befektető egyéni élethelyzetétől és nettó megtakarítói pozíciójától függően bármikor biztosított. Az eszközalap minden negyedévre előre meghatározott, a negyedév teljes időtartamára érvényes hozam- és tőkegaranciát nyújt.

Előnyök

  • 13 eszközalap szabad átjárhatósággal
  • megtakarítások euróban és forintban
  • rendszeres megtakarítás az egyéni igényeknek megfelelően
  • a megtakarítás összege bármikor rugalmasan alakítható, az adott élethelyzetnek megfelelően növelhető vagy csökkenthető
  • jövedelem kiesés esetén szüneteltethető