RSS

2024 Április 18. Csütörtök

Kilátó

Rugalmasság és Biztonság

Az évek során befizetett megtakarításokból előre kiszámolt járadékfizetést biztosít, amely ideális lehet például nyugdíj-kiegészítésre. A befektetési eredménynek köszönhetően az előre kiszámolt járadék az évek során csak het. A járadék minimális összegéről beépített biztonsági szintek gondoskodnak, melyek időközbeni módosításával vagy a folyamatos díjakon felüli eseti díjak befizetésével Ön növelheti az előre kiszámolt járadékösszeget. Eltérő kockázatú befektetések közül választhat, és a beépített biztonsági szintek segítségével meghatározhatja a biztonságos valamint a nagyobb hozamot ígérő, de magasabb kockázattal járó befektetések arányát.

Eszközalapok széles palettája

Ön határozhatja meg a biztonságos valamint a nagyobb hozamot ígérő, de magasabb kockázattal járó befektetések arányát. Így tehát a szerződésben rögzítésre kerül (melyen időközben bármikor változtathat), hogy a rendszeresen befizetett díjak hány százaléka kerül biztonságos, alacsony kockázatú eszközalapokba, illetve a többlethozamot ígérő, de magasabb kockázatú eszközalapba. Ezzel Ön egyben biztonsági szintet is választ megtakarításához.


Az alábbi biztonsági szintek közül választhat:

  • 100% – a, azaz teljes megtakarítása alacsony kockázatú alapba kerül
  • 90% – a alacsony kockázatú, míg megtakarításának 10%-a magasabb kockázatú, de többlethozamot ígérő alapba kerül
  • 70% – a alacsony kockázatú, míg megtakarításának 30%-a magasabb kockázatú, de többlethozamot ígérő alapba kerül
  • 50% – a alacsony kockázatú és megtakarításának 50%-a magasabb kockázatú, de többlethozamot ígérő alapba kerül

Tőkevédelmi és biztosítási szolgáltatások lehetősége

Családja és saját anyagi biztonságát is garantálhatja, hiszen amennyiben a biztosítás megtakarítási időtartama alatt balesetből eredően tragikus esemény következik be az Ön életében, a Biztosító egyösszegben kifizeti az aktuális számlaértéket, kiegészítő biztosítások megkötésével.

Ön előre nem látható, váratlan helyzetek esetén is gondoskodhat saját magáról vagy szeretteiről, ugyanis meghatározott eseményekhez kötött kiegészítő biztosítások előrehozott járadékfizetésre adnak lehetőséget.

Rugalmasan kezelt eseti díjfizetések

Önnek bármikor lehetősége van újabb eseti díj elhelyezésére, esetleg kivonására. Amennyiben a megtakarítási időszak során a gazdasági környezet vagy az Ön élethelyzete a jelenleginél kedvezőbben alakul, akár többször is növelheti, kedvezőtlen körülményei esetén pedig szüneteltetheti a díjfizetést. Egy esetleges piaci fordulat bekövetkezésekor befektetései összetételét is átalakíthatja.

Adómentesség és állami támogatás

Ez a megtakarítási forma kamatadó-mentes, és a hatályos jogszabályok alapján idén 30%, max. 100.000 Ft személyi jövedelemadó kedvezmény vehető igénybe.